Beställninsgsvara

Beställa en vara som är slut
När du beställer en vara som är markerad som "beställningsvara" kan det ta upp till max fyra veckor (om inte annat specificerat) innan du får din leverans. Men merparten av våra leveranser levereras tidigare, de flesta beställningarna skickar vi redan efter någon vecka.

Att det kan dröja något beror på dels på att arbetet med keramik har flera moment som vi måste ta hänsyn till, leran är ett material som inte går att påskynda.

Från order till leverans
När vi mottagit din order på en beställningsvara förbereds produkten för flera moment. Drejning, torkning, skröjbränning, glasering, signering, bränning och en sista torkning. Här spelar det in vad som ska in i våra ugnar då olika produkter ska brännas i olika temperaturer. Efter det kontrolleras din produkt och görs klar för leverans.

Vi använder oss av hållbara material som skyddar keramiken under leverans och med i din order skickar vi också med vykort från oss.

 

Vi tillverkar för vår butik på Öland där vi visar upp våra kollektioner samt till våra samarbetspartners. Vi har inte ett stort lager på vår keramik.

De flesta av Paradisverkstadens produkter och kollektioner finns under en längre tid och är möjlig att fylla på när du vill ha fler. En del produkter och färger tillverkas endast i en limiterad utgåva eller under en begränsad tid.

Har du frågor om vår keramik eller undrar något om en produkt är du välkommen att kontakta oss via shop@paradisverkstaden.se (vi svarar så fort vi får möjlighet).