Paradisverkstaden

Vår butik

Välkomna till en paradisisk oas strax söder om Ölandsbron. Här visas keramik, glas och inredning i utställning och butik.Här visas allt som tillverkas i de stora ljusa lokalerna, från unika objekt, formexperiment och alla kollektioner. Låt dig inspireras och botanisera i den generösa mångfalden av ting, för det dukade bordet, hem och trädgård. Vackra rum och sköna former där naturen är vår ständiga inspirationskällan.

Som komplement så har vi tagit in produkter med färg och form som pratar med keramiken. Tex trädgårdsmöbler från franska Fermob och Sika, väskor, kuddar och accessoarer från Afroart Ceannis och Chamois, Träredskap och borstar från Iris Hantverk och AfroArt och doftljus från Hing.

Vi har satsat mycket på textilier och framför allt linne från Växbo Lin, Klässbols, Axlings linne och Lovely linen, för att det slits vackert och lever länge. Fårskinn från Shephard och lokala producenter, ulldetaljer från Aveva, ulltofflor från Geerups och keramiska smycken från Danmark. Produkterna tillverkas på ett seriöst och bra sätt och har ett långt liv.