Paradisverkstaden

Vår butik

Välkomna till en paradisisk oas strax söder om Ölandsbron. Här visas keramik, glas och inredning i utställning och butik.

Här visas allt som tillverkas i de stora ljusa lokalerna, från unika objekt, formexperiment och alla kollektioner. Våra besökare inspireras till kreativitet och kan botanisera i den generösa mångfalden. Behagligt kul och äkta. Naturen är den ständiga inspirationskällan.

För att förstärka uttryck och helhet finns andra varumärken som kompletterar keramiken. Tex trädgårdsmöbler från franska Fermob, väskor, kuddar och accessoarer från Afroart och Ceannis, inspirerande textilier från när och fjärran och Växbolin i Hälsingland, mattor och lampor från Baghi och Snow puppy, fårskinn från Shephard samt ulltofflor och keramiska smycken från Danmark. Produkterna tillverkas på ett seriöst och bra sätt och har ett långt liv. Alla husen är ritade av Olof Paradis och 2014 invigs den nya verkstaden.

Hösten/vinterns nyheter är "Fröhus" i nya färger (se Fröhus serien) minivas relief, relief ljusfat, Ateljedekorer som "Fläderbär" höst "Krasse Fantasie" höst och Julfat, Kärl/vaser med diagonala ränder i höst och julfärger, vackert är Evas vita reliefljusstakar och pelarfat.